Bloggarkiv Om mig
Hem
Om mig / Kontakt

KÄNSLAN när man...

Den här tjejen har jag följt i ca 2 år nu tror jag. Började på dayviews som sedan blev blogg och facebook. Har alltid vetat vem hon är eftersom att vi gick på samma skola, däremot är hon ett år äldre så vi träffades aldrig direkt i skolan. Fast när vi var typ plöttesmå, kanske gick i 1an-2an (?) så bjöd den här tjejen mig på ett kalas eftersom att hon fyllde år. Jag minns den dagen, inte helt men en del av den.

Sen flera år efter detta så hittade jag henne då på dayviews och det första jag sa var "Ofta hon håller på med hästar?!". Förvånad blev jag men såg sen att hon hade en riktigt fin häst. Senare började jag följa hennes blogg som sedan ledde till hennes och hennes kompis blogg. Och efter det blev det hennes nuvarande blogg som jag uppdaterar 24/7.

Hon har verkligen gett mig hur mycket inspiration som helst, och man kan verkligen se att även motgång är framgång. Jag började fotografera henne och hennes häst på hopptävlingar förra året, kommer inte riktigt ihåg när det var tyvärr men i början av sommaren tror jag. Det var första gången jag såg och fotograferade en hopptävling så jag hade noll koll. Men jag kollade på hur ryttarna behandlade hästarna när dom gjorde "fel", när dom vägrade eller tvekade för ett hinder. Jag vet inte om jag varit med om något så hemskt, dom slår hästarna allt dom har för att dom ska lyssna bättre och inte stanna. Mitt i allt "stök" kommer den här tjejen in på hennes lilla polle och visar världen hur man ska göra. Det var verkligen lugnt och fint även om det gick tillräckligt snabbt för att bli placerad. 

Jag har fotograferat henne och hennes häst två gånger i det stallet hon har sin häst och redan då ser jag det speciella bandet mellan dom två. Jag har egentligen aldrig sett hur en häst kan se så på en ryttare, det var ett magiskt ögonblick.


hej hej hej